Blackjack Betting Strategies – Hvilken er den beste?

Mens du sokte pa nettet noen uker tilbake, kom jeg over denne bloggen som hadde flere interessante blackjack-spillstrategier. A v re omhyggelig kjedelig bestemte jeg meg for at jeg ville logge inn pa kontoen min og prove noen av dem.

Det forste systemet jeg brukte var «Oscar Grid», og det var definitivt min favoritt fordi det var en ekte kontantku. Med dette spillsystemet starter du med en rekke tall. Det kan v re sa lenge eller sa kort som du vil. Jeg brukte en serie pa 5 da jeg spilte. Deretter skrev jeg serien pa et stykke papir slik, 1, 2, 3, 4, 5. Hvert nummer representerer en enkelt betting-enhet. Jeg bestemte meg for at jeg ville bruke $ 10 som en enhet.

Den forste handen jeg satser pa $ 10 og fikk blackjack. Jeg krysset ut 1 og plasserte mitt neste spill pa to enheter ($ 20). Jeg vinner min neste innsats og krysser ut 2. Jeg gar na med a satse pa tre enheter $ 30. Begynner du a se hvordan systemet fungerer na? Hver gang du vinner, oker innsatsen din til neste nummer i serien. Hva skjer nar du mister? Hvis du skal miste en hand, plasserer du den samme innsatsen til du far en seier. Etter at du har vunnet, fortsetter du a flytte til neste nummer i serien. Nar du krysser ditt siste nummer, start en ny serie fra bunnen av.

Uansett tok jeg $ 100 til bordet med meg og begynte a spille Oscar-nettet. Innenfor neste time var jeg opp til $ 350! Vis meg pengene babyen!

Det neste systemet jeg provde var Martingale. For de av dere som ikke vet hva dette systemet handler om, kan det oppsummeres enkelt. Dobbelt etter hvert tap, ga tilbake til forste innsats etter at du har vunnet. Jeg provde dette systemet ut pa et bord som tillot 0,10 cent innsatser. Dette tillot meg a doble i ganske lang tid uten at det blir for dyrt. Ta en titt pa serien nedenfor:

.10, .20, .40, .80, $ 1,60, $ 3,20, $ 6,40, $ 12,80, $ 25,60, $ 51,20.

Selv etter 10 tap, satser du bare pa $ 51,20. Dette er mye rimeligere enn et bord som har minimum $ 10.

Tabellen max er $ 200, slik at du kan doble for ganske mye. Mens dette systemet fungerte for meg, var gevinsten mye tregere enn Oscar-nettet. Igjen, med $ 100 og spiller i en time, endte jeg bare med $ 150 til slutt. Det var ogsa noen risikable oyeblikk.

Det siste systemet jeg provde var veldig morsomt og ogsa en stor kontantersko som Oscar. Det kalles «Fibonacci Betting System». Det ville ta meg en stund a forklare, men det er alt i bloggen. Denne gangen klarte jeg a oppna $ 325 etter en times spill.

Sa der har du det, total sum etter 3 timers lek er $ 525. Ikke darlig for en dags arbeid, ikke sant?