Black Jack vs Black Mission.

Lurer pa om disse to tr rne i det vesentlige er det samme med fruktens utseende og smak?

Hvis mine er noen indikasjon – ikke engang n r. Jeg ville sette min BlackJack i kategorien Brown Turkey.

Kan ikke snakke med fig selv, men er ikke Black Jack et naturlig mindre tre og Black Mission en av de storste? Jeg horte gjennom grapevine at Black Jack var en stor planterfigur, og at Black Mission skulle fa mye skulderrom og / eller kreve tung beskj ring.

Er jeg n r eller helt off-base? Takk pa forhand.

Takk for svarene.

pitangadiego, hva mener du med «sett min BlackJack i Brown Turkey Category»

Morker blackjack bedre enn brun kalkun eller omvendt (med forbehold om personlig smak selvfolgelig). Jeg har ingen anelse om smaken av frukt fra begge tre. Eller har du referert til noe annet som vekstvaner?

Sist sesong var min forste gang for a ha figentr r (jeg har en kadota og blackjack) og jeg begynte a fertilisere for sent og fikk ikke en modnet fiken i fjor – fikk mange fiken dannet pa tr rne skjont. Sa, jeg haper a gjore det bedre i ar og fa litt a spise.

I min erfaring er det to typer mennesker: de som aldri har smakt et brunt Tyrkia de likte, og de som tror at BT er den ultimate fig-opplevelsen.

Jeg er i den forste kategorien (selv om jeg fortsetter a prove). Til min smak, BT, Walker, Blue Giant, etc er alle ganske like, og ligner Black Jack.

Det er ogsa problemet med hvem som virkelig har en «sann» Black Jack – en del av thre «morsomt» av fiken.

Pitangadiego, jeg spiser noe fiken, og liker det til en viss grad.

Brunt Tyrkia er greit, men ikke veldig velsmakende, sammenlignet med flere spennende varianter.

Enten spiser jeg feilaktig britisk Tyrkia hele tiden, eller jeg far inntrykk av at alle som tror brunt Tyrkia er bomben, ma bare ha brunt Tyrkia a spise.

Takk for svarene.

Jeg er interessert i a bestille flere figentr r og tenkte pa Jack Thomas Quarter Pounder og / eller Hardy Celeste-Favorite North eller South! fra paradis barnehage. Jeg vurderer ogsa Lattarula fig eller Peters Honey fig (er disse to i hovedsak de samme fiken sa langt som smak / utseende? – Det ser ut til at dette kan v re tilfelle fra beskrivelsen fra nettsiden) fra Raintree barnehage. Jeg vurderer ogsa a fa et oppdragsfig.

Ogsa, er det et utvalg i n rheten er smak / kvalitet til Calimyrna Fig?

Jeg vil gjerne fa noen flere tr r, men vil verdsette noe rad til de beste smaksproverne.

Takk igjen for all hjelpen din.

Bestille alt som Paradis har, da dette er din siste sjanse, starter om noen uker.

Jeg lurte pa hvilken fiken smaker bedre mellom blackjacken og den svarte oppdraget, og ville de modne i Michigan? Takk.

Ingen konkurranse – BJ er i hovedsak et brunt Tyrkia, og misjonen er en veldig kvalitet, sot, fullfargede fiken. Forskjell mellom en 2 og en 9/10. Men husk ogsa at ikke alle Black Missions er skapt like, heller. Jeg ville ikke handle min for den i USDA-samlingen, for eksempel.

Her er en lenke som kan v re nyttig: Figs 4 Fun.

Takk, Pitangadiego, vet du om de svarte oppdragene fra Monrovia-firmaet er gode? Har noen her inne noen tr r fra Monrovia, og liker du dem? Takk.

Verken Black Mission (Francisciana) eller Black Jack (dwarf California Brown Turkey aka San Piero) ville v re mine forste valg for Michigan, selv med beskyttelse. Det er heller ikke s rlig hardt i forhold til Celeste, Sal’s eller Hardy Chicago. Black Mission, som i naturen er et veldig stort tre, er darlig egnet etter min mening til langvarig potkultur, selv om du kan tvinge problemet med bonsai teknikker som periodisk rotbeskj ring og hurtigdrenerende jord. Jeg foretrekker smaken av Black Mission til San Piero. Begge trenger et tort klima, rikelig med varme og full modenhet for a oppfylle sitt smakpotensial. Mine to bakken Mission tr r er fra Monrovia, kjopt for ca 5 ar siden pa Red Barn Nursery.

Min beste Black Mission kom fra en PNW barnehage mange ar siden. Det er bilde pa Figs4Fun, og betegnet som «NL». Ikke kjent med Monrovia’s produkt / kultivar.

Her er en lenke som kan v re nyttig: Figs 4 Fun.

Mens jeg er enig med Mountainman at misjonen kanskje ikke er det beste utvalget for Michigan, vil jeg v re uenig om at det ikke vil fungere bra i nord. Faktisk er den beste misjonsfiken jeg har spist, av et tre (et Monrovia-tre pa det) i NJ. Det var alt jeg hadde hort Mission skulle v re, men aldri opplevd i Houston.

Monrovia ser ut til a ha gode tr r. Jeg har to i Houston (Kadota og Black Jack) og tre i NJ (Kadota, Brown Turkey og Black Mission). Ingen av dem har noen problemer eller viser tegn pa FMV eller mislabeling. Det virker imidlertid som om Monrovia ville v re gjenstand for de samme mislabelingproblemene som andre planteskoler. Ogsa, de kan ha flere tr r de mottar stikker fra (dvs. min ‘Mission’ kan v re bra, men jeg kan ha blitt heldig). Ogsa ditt lokale barnehage kan vokse seg selv i resirkulerte containere. Jeg har 20 ‘Celeste’ stiklinger Jeg rotter i resirkulerte Monrovia beholdere jeg kjopte pa barnehagen nedover gaten.

Jeg har en Black Jack, og elsker denne figen, stor storrelse frukt og veldig god smak, en av mine beste figs.Ciao, Giuseppe.

Jeg onsker at noen skal sende meg fa stikker fra «Black Mission».