ALCATEL Pixi 3 (10) Wit.

9 av 10 kunder anbefaler dette produktet.

Met de Alcatel Pixi 3 (10) ser du hjemme en film, spill en bok eller les en bok.

Verlanglijst Sammenlign Skriv ut.

Produktbeskrivelse for ALCATEL Pixi 3 (10) Wit.

Bildeskermdiagonaal: 10,1 tommer (25,7 cm)

Bildestorrelse: 1280 x 800.

Met de Alcatel Pixi 3 (10) ser du hjemme en film, spill en bok eller les en bok. Tabletten har en 10-tommers skjerm som viser bildene og videoene skarpt. I tillegg har Alcatel Pixi 3 et kamera pa baksiden for a lage bilder og et kamera pa forsiden for a lage selvbilde eller bildebolger. For a lagre apper og filer er det 8 GB tilgjengelig, noe som har en microSD-kort pa maks 64 GB kan bli utvidet. I tillegg kommer Alcatel Pixi 3 (10) standard med wifi, Bluetooth 4.1 og Android 5.0 Lollipop som besturingssystem.

Tilbehor.

Produktspesifikasjoner av ALCATEL Pixi 3 (10) Wit.

Werkgeheugen.

Grafisk kort.

Harddisk.

Connectiviteit.

Uitvoering.

Energievoorziening.

Generelle egenskaper.

9 av 10 kunder anbefaler dette produktet.

perfekt og for en rimelig pris jeg er glad med det.

Ja, jeg anbefaler dette produktet.

Jeg ma soke for en god tablet som var prisgunstig bra.

Dette er virkelig en anbefaling!

Hartstikke hyggelig tablet voot lite geld. Via koptelefon bedre lyd.

Topptabletter.

Ja, jeg anbefaler dette produktet.

Gekocht for min datter. Goed en duidelijk. Hun kan alt sammen gjore hva en barn av 7 er med vil gjore. Spelletjes spill, filmer og musikk pa listen. Du kan ogsa legge til en ekstra konto slik at du selv kan laste ned egne apper.

I forste omgang er en nettletablett som oppfyller mine onsker.

Ja, jeg anbefaler dette produktet.

Jeg var pa utkikk etter en tablet for min familie som vi kunne fa en felles agenda pa, og dermed alltid kjenne hverandre nar en annen har en avtale.

I stedet van en papieren kalender.

Pa denne tabellen kan vi mer enn det vi forst kjopte ham.

ville gjore det lettere.

Ja, jeg anbefaler dette produktet.

ivm med smittet rug skal jeg ofte ligge og laptop er ogsa ikke bra mer og utbredt kne, sa dette er en fin utfordring for meg a se filmer gratis pa nettet eller i seng med a ta med og alt gjor google veeel som vet, gjor jeg engang mulighet noe lykke.

MediaMarkt.

Kategorier.

Service & amp; Brukerstotte.

Betaalmethoden.

iDeal Kredittkort PayPal Cadeaukaart Betal per maned Betal ved afhaling Etterbetaling Mer om betalingsmater.

Sikker shopping.

Mobiele nettside.

Mediamarkt-app.

Alle priser er i euro og inkluderer btw og eventuell hjemoppgave og ekskl. Eventuelle fraktkostnader.